Krkonošská 70 a občerstvovací stanice s kontrolou

Jedna z velice důležitých věcí na dlouhých tratích je občerstvovací stanice a kontrola. Přibližme si dvě nejdůležitější "občerstvovačky". Na tratích K-70 : MAPA 25 Km - okruh , MAPA 50 Km - okruh , MAPA 70 Km - okruh

Občerstvení " U Srubu "

Tato občerstvovací stanice a zároveň kotrola ( č.1 - pro všechny účastníky K-70 a zároveň při cestě zpět do cíle je to kontrola č.3 - pro účastníky 50 Km trati a kontrola č.5 - pro účastníky 70 Km trati ). Vás čeká na křižovatce, kde se dělí tratě na 25 a 50/70 Km. Po vystoupání k horní stanici lanovky "PLÁNĚ" je to již cca 2 km k dané občerstvovací stanici. Pokud bude pěkná viditelnost otevře se Vám nádherný výhled na panorama Krkonoš. Na křižovatce účastníci 25 km okruhu pokračují rovně / dolů / z kopce. Naopak účastníci 50 a 70 Km tratě vyráží na dané křižovatce prudce doleva směr "Nová Klínovka" a "Friesovy boudy". Kromě občerstvení, které zajišťuje personál z "Friesových bud" je zde i povinná kontrola. Pro účastníky závodu na 50 a 70 Km je to zároveň i kontrola při návratu zpět. Zde Vás čeká tradiční občerstvení v podobě: teplého čaje, hypotonického iontového nápoje "UNISPORT" a musli tyčinek "ProFigur" od společnosti NUTREND a především vychytávky v podobě dobrot z "Friesových bud".

 

Křižovatka "U Srubu" - kontrola č.1, č.3 a č.5

P1040493

"NOVÁ KLÍNOVKA"

Nov_Klnovka

"FRIESOVY BOUDY"

friesovy-boudy-strazne-0001

Občerstvení "Pražská Bouda"

Tato občerstvovací stanice a zároveň kotrola ( č.2 - pro účastníky 50 a 70 km trati, při cestě zpět je to zároveň i kontrola č.4 pro účastníky 70 Km trati ). Vás čeká na velice frekventované křižovatce, která se nachází nad Pecí pod Sněžkou. Zde se účastníci 50 km okruhu vrací zpět a to dle mapy MAPA 50 Km - okruh - nevrací se ovšem po stejné cestě, ale naopak obkrouží "Pražskou boudu" a pokračují z kopce dolů okolo chat : Bouda Helena, Bouda Slovanka, Hotel Oddech a směr Chata Mír. Ovšem účastníci 70 km okruhu se po občerstvení a kontrole vydávají směr Zvonička, Kolínská bouda a Černá hora. Občerstvovací stanice Vám nabídne: teplý čaj, hypotonický iontový nápoj "UNISPORT" a musli tyčinky "ProFigur" od společnosti NUTREND + "oblíbené" tatranky.

01_exterier

Pražská bouda na Vás čeká s otevřenou náručí na krkonšských hřebenech poblíž Pece pod Sněžkou. Kromě nového kabátu má i kompletně zrekonstruované interiéry, které Vás jistě mile překvapí. Bouda je jako stvořená pro aktivní relaxaci, oslavy, firemní školení i večírky a v neposlední řadě sportovní nadšence.

Největší vizitkou Pražské boudy je její provozovatel Ondřej Slanina- hlavní protagonista z pořadu ČT Kluci v akci- což je záruka výborné kuchyně…

 

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965

logo stopa pro zivot