Logo - PecSkiResort ČERNÁ HORA (Černý Důl - Janské Lázně - Svoboda nad Úpou)

Jedním z partnerů K-70 je i moderní SkiResort, který se postará nejen o úpravu trati, ale i značení. Pojďme si si daný Ski areál přiblížit.

SkiResort ČERNÁ HORA je lyžařským regionem s platností společné jízdenky, ve ski areálech Černá hora - Janskéé Lázně, Černý Důl a Svoboda nad Úpou. SkiResort ČERNÁ HORA nabízí návštěvníkům rozmanité lyžařské terény s celkovouNew  DSC2783a délkou sjezdovek 19km (81% vybaveno technickým sněhem), 4 lanovými dráhami a 20 lyžařskými vleky, kde si každý lyžař či snowboardista jistě najde to "své". Areál v Janských Lázních disponuje jedinou 8-mi místnou kabinkovou lanovkou v ČR, sjezdovými tratěmi všech druhů obtížnosti, patřící k nejdelším v Čechách (délka až 3km), sáňkaři mohou využít jedinečné 3,5km dlouhé Černohorské sáňkařské cesty. Areál v Černém Dole se vyznačuje širokými sjezdovkami, moderně vybaveným KIDparkem pro výuku lyžování . Areál ve Svobodě n. Úpou je areálem rodinného typu, který nabízí návštěvníkům zdarma stálou slalomovou trať s časomírou, její reservace je možná i pro privátní akce. SkiResort ČERNÁ HORA věnuje velkou pozornost úpravě New DSC 0041běžeckých tratí v délce cca 70km, v hlavní
sezóně je přeprava lyžařů mezi areály zajištěna skibusy.

NOVINKOU ZIMNÍ SEZÓNY 2012/2013 je zvětšení SkiResortu ČERNÁ HORA o ski areál v Peci pod Sněžkou, Velké Úpě a Malé Úpě. Dojde, na české poměry, k zásadnímu rozšíření nabídky počtu lanovek, vleků a sjezdových tratí, kdy SkiResort ČERNÁ HORA - PEC bude celkem nabízet 6 lanovek, 36km sjezdových tratí a 38 lyžařských vleků na společnou jízdenku.

 

SkiResort PEC POD SNĚŽKOU

New  DSC8042Pec pod Sněžkou je známa nejen jako výchozí bod na nejvyšší horu České republiky Sněžku, ale rovněž jako aktivní horské středisko, jak v zimní, tak i v letní sezóně. Pec pod Sněžkou těží ze své klimatické polohy a nadmořské výšky (800-1602 m n.m.), kdy je 5 až 6 měsíců pokryta sněhovou peřinou. Klimatické a sněhové podmínky jsou mnohdy milým překvapením pro nejednoho návštěvníka Pece
pod Sněžkou. V sevřeném údolí pod Sněžkou najdete veškeré služby, počínaje lanovou dráhou a vleky, hotely, pensiony, bazény, diskotékami, restauracemi v centru města či na sjezdovkách. Lyžařský areál, který provozuje 4-sedačkovou lanovku a 10 vleků s přepravní kapacitou 9520 osob/hodinu a upravuje cca 11 km sjezdových tratí různých obtížností , patří k New  DSC8136největším v celé lokalitě východních Krkonoš. Lyžařské terény jsou oblíbeny zvláště rodinami s dětmi, protože je možné vybrat si od cvičných luk až po náročné sjezdové tratě. Večerní lyžování je zajištěno na dvou osvětlených sjezdovkách Javor. Pro vyznavače snowboardingu je v provozu funpark, pro běžkaře se průběžně upravují běžecké tratě.

NOVINKOU ZIMNÍ SEZÓNY 2012/2013 je spojení se SkiResortem ČERNÁ HORA, dojde, na české poměry, k zásadnímu rozšíření nabídky počtu lanovek, vleků a sjezdových tratí, kdy SkiResort ČERNÁ HORA - PEC bude celkem nabízet 6 lanovek, 36km sjezdových tratí a 38 lyžařských vleků na společnou jízdenku.

 

 New Mapa SkiResort JL-PEC 2013

 

 

 

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965

logo stopa pro zivot